Om Winnies Hundivers

Hvorfor Hundiverset?

Christian og jeg boede godt og dejligt i et rækkehus i Vejle, da trangen til at gå endnu mere i hundene og få mere luft og plads omkring os, pludselig blev større.

Christian der havde bedyret han aldrig ville bo på landet, kom pludselig med salgsopstillinger på landejendomme, og en del weekender gik med at køre rundt på landet og kigge på ejendomme.

Da vi landede på Birkegården en kold novemberaften i 2019, stoppede vores søgen - vi var ikke i tvivl!

Siden er der sket mangt og meget, og hvor er jeg da heldig, at jeg har en mand der har "gør-det-selv" som hobby, ellers var Hundiverset aldrig blevet en realitet.

Vi og hundene nyder vores frie hverdag på landet, hvor vi er ude så mange timer som muligt.
Samtidig er det en kilde til daglig glæde at se hvor mange mennesker og hunde der nyder at komme her - det er lige det vores sted er skabt for!

Vores mission

Mit store ønske er, at mange flere får øje på, hvor sjovt og givende det er at træne med sin hund, også mere end bare hvalpetræning og måske unghundetræning.
At hundetræning er noget man kan "gå til" sammen med sin hund, gennem hele dens liv.

Hundiverset består af ideelle udendørs og indendørs faciliteter, og vi glæder os over alle de aktiviteter vores lille perle kan byde på.
Det er en kæmpe fornøjelse at se så mange skønne mennesker og hunde til holdtræning, enetimer, fællestræning, kurser og konkurrencer.
Vi er meget modtagelige for ønsker og idéer, så tøv ikke med at kontakte os.