< tilbage 20-10-2021 - 09:04

Ny hjemmeside

Når tingene skal passe sammen!

Da jeg startede Winnies Hundivers, var jeg helt sikker på jeg skulle have en hjemmeside. Jeg fandt en billig "byg-selv-løsning", og gik i gang. Det var ufatteligt bøvlet, som om man skulle opfinde den dybe tallerken, hver gang man gik derind for at redigere.


Jeg lavede min side så tidsneutral som muligt, så jeg slap for at redigere, men det gjorde også at siden blev mere og mere fremmed for mig. Jeg havde slet ikke lyst til at gå derind - eller opfordre andre til det.
Undervejs oprettede jeg også en facebookside, og det strejfede mig at sløjfe hjemmesiden helt og lade min facebookside stå for al kommunikation udadtil.
Ingen af delene var optimale.

En dag snakkede jeg med en god hundeveninde, og hun fortalte mig om sin hjemmeside og ikke mindst om hvor nem og lækker den var at redigere og navigere i.
Jeg fik et navn og et tlf nr til Michael fra Mediehuset Wiegaarden, og så gik jeg ellers hjem og summede. Og summede. Og ringede.

Efter det opkald åbnede der sig en helt ny verden for mig - at man rent faktisk kunne bygge en hjemmeside på et i forvejen professionelt udtænkt fundament, og at det var både sjovt og nemt.
Mine spørgsmål var mange og Michael fik mange opkald! Hver eneste gang var der tid og ofte var det Michael der ikke kunne stoppe igen, for jeg skulle lige se nogle flere fede ting man kunne med hjemmesiden.


Det har taget mig noget tid at få den "køreklar", men resultatet er til gengæld også der efter. Der er stadig ting jeg finpudser, og nu nyder jeg at sætte mig og arbejde med min side - den er nemlig sådan rigtigt blevet MIN!

At få den "i luften" var også kun et telefonopkald væk - alt blev klaret nemt og hurtigt.

 

Midt i hjemmesidesnakken, var vi også lige omkring det der med logo. Jeg var gået halvhjertet i gang med at få en venindes veninde til at lave et logo, men det hele var gået lidt i stå.
Der gik ikke 10 minutter, før grundlaget for et logo var lagt, ud fra mine ønsker og idéer - og efter megen redigering frem og tilbage har jeg nu et logo, der viser det der betyder noget - samspillet og relationen mellem hund og menneske.
Logoet er i øvrigt skabt ud fra billedet nederst på forsiden, af Bailey og mig i solopgangen.

Jeg var ked af min gamle hjemmeside, for jeg synes ikke den matchede den kvalitet og professionalisme jeg står for, når det gælder træning og vejledning af hundeejere og deres hunde.


Dét synes jeg den nye gør!

 
 

< Tilbage