Hvalpetræning

Godt begyndt er halvt fuldendt

At komme godt fra start med sin hundehvalp, er din vigtigste prioritet som hundeejer.
En hundehvalp er meget modtagelig for indtryk og læring, så det handler om at tanke den op med gode oplevelser og opbygge grundlaget for jeres fremtidige samarbejde.

Til hvalpetræning hos os, fokuserer vi netop på det gode samarbejde og en masse gode oplevelser.
Det vigtige er ikke hvilke øvelser hvalpen lærer, men at du som hundeejer får en god rygsæk med her fra, så du er godt rustet til at give din hvalp og senere unge og voksne hund, et godt liv sammen med dig.

Til hvalpetræningen fokuserer vi meget på balancen mellem ro og aktivitet, da det er en vigtig færdighed hos familiehunden. Hvalpe skal, faktisk ligesom børn, af og til hjælpes til at falde til ro og til at mærke at de er trætte. Det øver vi til hvalpetræning, på en positiv måde.
Så længe vi har fokus på at ro skal være en del af vores hverdag med hunden, så kan vi også give den gas med at lege. Leg styrker hvalpen på mange områder, både i samarbejdet med dig, men også fysisk, mentalt og motorisk. Og så er det bare sjovt at lege - både for hund og for ejer.

Vores hvalpetræning indeholder følgende hoved-emner, der hver især indeholder færdigheder og øvelser, der er værdifulde for hvalpen og dens senere "karriere" som familiehund:

Pausestation
Følges ad
Indkald
Leg
Fornuftig aktivering
Sit/Dæk/Stå
Håndtering

Der trænes torsdage kl. 17.30-18.30

8 x træning inkl 1. gang med teori og 1 bytur en søndag formiddag.

Pris pr. 1. august 2024: 1100 kr.