Hundetræning

Noget for enhver smag

Hundetræning dækker over en lang række aktiviteter.
Fællesnævneren for dem alle er, at det er et samspil og et samarbejde mellem hund og menneske, hvor begge parter skal have det sjovt!
Hos Winnies Hundivers breder vi os over træning for familiehunden som fx hvalpetræning, unghundetræning, hverdagslydighed og tricks. Derudover har jeg faste konkurrencehold for dem der dyrker Rally-lydighed.

Nova og Ursula
Nova og Ursula
Hverdagslydighed
Hverdagslydighed

Familiehunden

At være familiehund er for mig den vigtigste opgave vores hunde kan have. Uanset hvad vi ellers bruger vores hunde til - hundesport, jagt, servicehund, løb med hund m.m, så er fællesnævneren for langt de fleste hunde, at de også er familiehunde.
Derfor ligger det mig meget på sinde at tilbyde professionel træning og vejledning i det der er vigtigt for en familiehund - nemlig hverdagsfærdigheder.

Hverdagsfærdigheder er en stor gruppe af færdigheder, der gør hverdagen og livet for vores hunde, nemmere og rarere. Sjovt nok er det samtidig med til at gøre det nemmere og rarere at være hundeejer. Når rammerne er sat, er det bare meget nemmere at være sammen.

Bailey, Silas, Luna og jeg
Bailey, Silas, Luna og jeg

Konkurrencehunden

Når man er blevet bidt af hundesport, går man ind i en sjov, spændende og nørdet verden. For at få det helt lækre samspil mellem hund og fører på banen, kræver det at man planlægger og evaluerer sin træning og hele tiden er bevidst om hvad man ønsker.
Hvis vi som hundeførere ikke ved det, så kan vi umuligt formidle det til vores hunde.

På mine rally-konkurrencehold arbejder vi med mange forskellige elementer, for det er slet ikke nok at kunne hver enkelt rallyøvelse.
Det handler i høj grad også om det gode flow og en høj motivation for samarbejdet, før det virkelig spiller.

Vi arbejder med detaljer i øvelserne, så hunden lærer øvelserne korrekt og ikke er i tvivl om hvad vi mener.

Vi laver konkurrencetræning hvor vi "leger" konkurrencer, for at få en status på hvor langt hunden og føreren er i forhold til at gå en hel bane til en rigtig konkurrence.
Sidst men ikke mindst laver vi banetræning, hvor vi dog går en hel bane, men vi er fuldt ud bevidste om hvad vi vil opnå ved at gå banen, hvad og hvornår vi vil forstærke og hvor vores fokus skal være.

Uanset om vi dykker ned i det ene eller det andet moment, er det altid målet at hunden føler sig sej og dygtig og mærker at vi virkelig værdsætter alt det den giver os!