< tilbage 24-11-2021 - 18:02

Træn hvad du vil

Rallykursus i Winnies Hundivers

Søndag d. 21. november 2021 var første gang jeg afholdt "Træn hvad du vil" kurset i Rally-lydighed.
Jeg havde længe villet slå kurser op, men gik og grublede lidt over "modellen" eller selve opskriften på kurset.
Det skulle være et kursus der ikke nødvendigvis tog en hel dag. Et kursus hvor man ikke brugte hele dagen på at være obervatør og ganske kort tid på selv at være på, uden rigtig mulighed for at træne ind imellem.
Det skulle også være et kursus hvor man netop blev tvunget til at tage stilling til ens udfordringer i træningen, og derfor ikke bundet op på særlige øvelser eller færdigheder.
Derfor opstod idéen med de to træningspas og muligheden for at træne i hallen ind imellem.
Så kunne deltagerne have noget på i første træningspas og derefter holde en lille pause, og så afprøve de ting vi havde arbejdet med, og i andet træningspas, følge op på dette.
Med 6 deltagere ville en runde med alle deltagere vare 1½ time, så der ville være god tid til både at selvtræne og være observatør.

Kurset blev lynhurtigt fyldt og jeg måtte oprette endnu et med en ny dato med det samme. Også det blev fyldt og endnu et.

Jeg var selvfølgelig meget spændt da vi så skulle afprøve det, og jeg tør godt sige det var en stor succes. Det er så heller ingen sag med 5 så engagerede deltagere (den ene deltog med to hunde), der bare var knivskarpe i forhold til, hvad de gerne ville have kigget på.
Det var mange forskellige udfordringer og man kunne nemt få noget med sig hjem, ved at lure på de andres træningspas.
Stemningen var i top og det var bare en skøn rally-dag.
Kronen på værket var da alle 5 deltagere bad om at finde en ny dato til en runde mere!

Jeg glæder mig allerede!

 


 

<